Plopsaqua De Panne

Categorieën Reviews

Afgelopen herfstvakantie zijn we we met het gezin een midweekje naar de Belgische kust geweest. Om lekker aan zee uit te waaien, maar ook om een lang gekoesterde wens van onze kinderen in vervulling te laten gaan: Een dagje naar Plopsaqua De Panne.

Omdat het op het moment van onze vakantie géén herfstvakantie was in België en Zuid-Nederland was het erg rustig die week in Plopsaqua en het naastgelegen Plopsaland de Panne.

Dat kwam natuurlijk mooi uit. Bij aankomst in Plopsaqua bleek het niet een heel erg groot zwembad te zijn, maar wel een van de mooist gethematiseerde baden. De hele hal ademde de sfeer van Studio 100. Alles was op en top gedecoreerd rondom Wickie de Viking.

 

Plopsaqua tijdens een “onweersbui”.

Onze beide jongens waren door het dolle heen. We hebben daar een schitterende dag beleefd. Heerlijk spetteren in de Wild River (wildwaterbaan), glijden van de fantastische glijbanen en lekker genieten in het buitenbad. Tot groot plezier van de kids begon het met enig regelmaat te onweren en te regenen in het zwembad. Voor hen het signaal om snel het water in te gaan en te spelen in de golven van het golfslagbad.

We hebben ons de hele ochtend en een groot deel van de middag vermaakt. Ook zijn we die week nog in Plopsaland geweest. Daar was het ook rustig zodat we bijna alle attracties 2 maal hebben kunnen beleven.

We verbleven in De Panne in een vakantiehuis dat zich op loopafstand (+/- 1km) van Plopsaland en Plopsaqua bevond. Een schitterend nieuw vakantieverblijf. Een absolute aanrader voor gezinnen die ook eens een aantal dagen in de buurt van Plopsaland willen verblijven.

Voordelige kaarten voor Plopsaland vind je hieronder:

Naar de Plopsa parken met korting

Deel dit blogartikel op Social Media