Max Verstappen

Categorieën Blog

Pakjesavond komt in zicht. Wat koop je nu voor 2 jongens van 6 en 8 die alles al hebben en die bijna niet achter de ipad of x-box zijn weg te krijgen.

Voor bijna elk kado-idee dat mijn vriendin en ik hadden, hadden we ook al een antwoord: “Spelen ze toch niet mee”, “Ach joh, dat verdwijnt na 1x spelen in de kast”, “Nee dat is niks, dat hebben ze zo kapot”.

Tijdens de laatste F1 wedstrijd van dit seizoen bedacht ik opeens een leuk kado. Vroeger toen ik zelf een hummeltje van een jaar of 7 was, speelde ik graag met mijn racebaan. Ik kon de 2 auto’s die ik erbij had, een rood witte McLaren en een zwarte Johnny Player Special Lotus urenlang rondjes laten rijden op het circuit.

Onze kinderen beseffen ook dat wat Max Verstappen presteert in zijn Red Bull best bijzonder is. Toen onze oudste wegens een gebroken enkel een aantal weken in een rolstoel moest, had hij zijn tijdelijke vervoersmiddel ook al snel volgeplakt met zelfgemaakte nummers 33.

Een racebaan moet het dus worden voor sinterklaas. Na wat speurwerk viel het oog op de Go Carrera Max. Met deze set met 2 meegeleverde auto’s kun je in je eigen woonkamer de strijd tussen Max Verstappen en Sebastian Vettel zo vaak na spelen als je wilt.

Nu pakjesavond voor de deur staat hoop ik dat ze net zo blij zijn met dit kado als dat ik 30 jaar geleden met mijn racebaan was. Ook hoop ik dat ik de wagentjes nog net zo onder controle heb als 30 jaar geleden. De komende gezins-GP’s zal ik ongetwijfeld winnen……

 

Deel dit blogartikel op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *