2019, voornemens en een vooruitblik

Categorie├źn Blog

Een nieuw jaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Een mogelijkheid om alles wat je afgelopen maar anders had willen doen alsnog anders te doen.

Ook ik heb ik voornemens voor 2019. Alhoewel ik van mening ben dat wanneer je iets wil veranderen in je leven dat je dat beter meteen kunt doen.

 

Het eerste dat ik graag zou willen is afvallen. Zo’n 20 kilo. Dat hoeft niet binnen een bepaalde tijd maar ik zou mezelf graag een gezondere levensstijl aanleren. Minder snelle happen en lekkere snacks, maar meer gezond. Groente, fruit. Daarnaast iets meer bewegen. Vaker naar de sportschool. Dat moet ook van mijn reumatoloog. Door mijn aandoening (ziekte van Bechterew) neemt mijn beweeglijkheid enorm af. Maar ik wil ook meer gaan wandelen. Dat kan ik mooi combineren met twee andere voornemens:

Meer toerist spelen in eigen land en meer geocachen. Sinds en aantal jaren gaan weer met het gezin regelmatig op zoek naar geocaches. Dat heeft ons al op zoveel leuke plekken gebracht. Plaatsen waar weer anders nooit zouden komen. Zo hebben we afgelopen zomer en lange wandeling rond en door het dorp Pesse gemaakt. Dat ligt hier vlakbij, maar om daar te gaan wandelen was nooit in ons opgekomen. We hebben daar een prachtdag gehad. Nederland is zo mooi, en ik heb me voorgenomen om min kinderen daar zoveel mogelijk van te laten zien. Zo staan de mummies van Wieuwerd en de Zaanse schans op het programma de komende tijd.  Over geocachen en deze tripjes hoop ik de komende tijd meer te schrijven. Ook en abonnement voor Wildlands ligt nog in de planning.

Daarnaast willen we aankomende zomer ook weer naar het buitenland op vakantie. Afgelopen jaar zijn we vlakbij huis gebleven, maar we willen nu weer iets verder weg.

Ook wil ik meer gaan schrijven komend jaar. Deze blog, maar ik heel ook nog andere plannen op dat gebied.

Wat zijn jouw goede voornemens?

 

Deel dit blogartikel op Social Media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *